Ținute asortate cu bijuteriile

Ținute asortate cu bijuteriile

Ținute asortate cu bijuteriile

În acest articol îți prezint ținute asortate cu bijuteriile,  unele elegante altele casual care te vor ajuta să asortezi bijuteriile preferate.

Îți plac bijuteriile presărate cu praf de stele pe care le vezi pe site, dar nu știi cum să le asortezi?

Iată aici 5 variante de ținute în care poți asorta aceste bijuterii strălucitoare

1. De seară

 

Aici am asortat o bluză albă simplă cu cerceii mici soare din colecția Clar de Lună. Port o fustă maxi colorată realizată de Bulina Studio

Această ținută este potrivită pentru întâlnirile de seară, iar cerceii sunt cu adevărat speciali pentru că sunt suficient de strălucitori cât să adauge savoare ținutei.

 

2. Office

 

 

Atunci când vrei să mergi la birou și vrei să ieși în evidență cu un accesoriu discret, o cămasă albă simplă, împreună cu o pereche de jeanși și aceeași cercei mici soare pot să facă diferență.

3. De vacanță

Atunci când ești în vacantă, dar vrei totuși să alegi ceva colorat, te îndemn să porți o cămașă albă vaporoasă împreună cu acest colier stea din colecția Universe of Celestia.

4. Casual

 

Dacă vrei să te simți comodă dar și să fii acesorizată cu o bijuterie strălucitoare atunci cerceii lună sunt accesoriul potrivit. 

 

5. De zi cu zi

 

Îți plac culorile puternice și vrei să asortezi o bijuterie deosebită? Dacă da, atunci colierul lună este ceea ce căutai!

Sper ca aceste idei să te inspire și să te simți ca o zeiță în fiecare zi!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.