Părerea clientelor Celestia Handmade

Părerea clientelor Celestia Handmade

Părerea clientelor Celestia Handmade

Iată care este părerea clientelor Celestia Handmade! Sunt peste 500 de cliente extraentuziasmate!

Gândurile mele

Ori de câte ori trimit câte 1 comandă, am mereu emoții.😅

Mereu stau și mă întreb: "Oare am finisat bijuteriile perfect?", "Oare îi vor plăcea clientei bijuterille?", "Oare seamăna ca în poze?", "Oare trebuia să fi făcut poze mai bune?", "Oare am ambalat suficient de frumos?"...😅

Și aceste întrebări se perindă în capul meu până când coletele ajung la destinație și apoi efectiv sunt copleșită de aceste cuvinte frumoase! 💙

N-am crezut niciodată că voi citit atât de multe feedback-uri pozitive despre munca și creativitatea mea! Sunt copleșită de emoție, pur și simplu! Mulțumesc, mulțumesc și iar mulțumesc!🙏

Părerea clientelor Celestia Handmade

Am făcut aici o selecție, am pus câteva fotografii și o parte dintre multele cuvinte absolut deosebite pe care le primesc.

Dacă pozele de la tine sau feedback-ul tău nu este în acest articol, să știi că efectiv am ales aleator aceste poze și print screen-uri.

Nu te supăra, n-am fost subiectivă. Voi încerca să mai public articole de acest gen și să cuprind într-un singur loc cât mai multe cuvinte frumoase!

Primesc foarte multe și asta mă bucură enorm!

Fiecare zâmbet pe care l-am putut aduce pe chipul clientelor mele mi-a umplut de bucurie și mi-a confirmat că ceea ce fac are un impact pozitiv în viețile voastre. Și pentru aceasta, îți mulțumesc din tot sufletul!

Sunt recunoscătoare pentru că mă susții în fiecare etapă a afacerii mele creatie.

Fie că ați fost alături de mine în începuturile modeste sau că ai descoperit magia bijuteriilor realizate de mine recent, aprecez fiecare moment petrecut împreună.

Mai poți citi aici și review-urile pe google și pe facebook.

Dacă ești curioasă să descoperi bijuteriile vizitează magazinul online.

Pur și simplu vă mulțumesc pentru toată aprecierea! Fără voi, Celestia nu ar fi existat! Mă bucur că vă plac bijuteriile presărate cu praf și mai ales, că le purtați cu drag, așa cum au fost create!

Înapoi la blog

1 comentariu

Bijuteriile Irinei sunt “leac” pentru mine! Fiecare piesă transmite bucurie și frumos, o parte din sufletul minunat al creatoarei!

Mihaela Cozma

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.