Idei de cadouri pentru Crăciun

Idei de cadouri pentru Crăciun

Idei de cadouri pentru Crăciun

Despre Crăciun

Urmează luna din an în care fiecare dintre noi oferim cadouri celor dragi din viața noastră, dar ne și bucurăm de atențiile pe care le primim, așadar aici am pregătit câteva idei de cadouri pentru Crăciun.

Consider că sărbătoarea Crăciunului este despre familie, despre bucuria și liniștea pe care le avem în suflet, dar și despre a oferi cuiva drag un cadou care să îi spună: "Uite, m-am gândit la tine cu sufletul!".

Poate, te întrebi: "Hm, oare să îi mai iau anul acesta prietenei mele care are de toate? Sau mamei mele? Sau surorii pe care n-am văzut-o de mult?".

Ca să îți fie alegerea mai ușoară, iată, am adunat în acest articol câteva idei de cadouri de la afaceri creative românești.

Sper să găsești aici orice ai nevoie pentru a cadorisi pe cineva drag. Toate cele expuse mai jos fac partea din colecțiile din anul 2022 și cine știe... Anul viitor cu ce minunății te vor mai surprinde.

Set cadou cu bijuterie și cutie pictată manual 

Set cadou cu bijuterie și cutie pictată manual Celestia Handmade - setul este aici  și este un cadou complet - primești și plăsută de cadou, ca tu să ai tot ce îți trebuie atunci când îl oferi.

 

Tricouri cu ilustrații deosebite

Tricouri cu ilustrații deosebite realizate de Ana Maria Gălețeanu - tricourile pot fi comandate de aici. Tricourile sunt bumbac și sunt printate prin tehnologie de ultimă generație, fiind rezistente în timp.

Tote bag

Tote bag - numai bună pentru a fi reutilizată și pentru a susține mediul - se pot comanda direct de la Ana. 

 

Globuri din lemn pictate 

Globuri din lemn pictate cu mandale colorate de la Color Drops Mandala. Cred că bradul de Crăciun va fi tare, tare mândru să fie împodobit cu o asemena bijuterie.

Pot fi comandate direct de pe site de aici. 

Căni super drăguțe

Căni super drăguțe realizate cu decorațiuni din fimo de la Creative Box JFY

Cafeua și ceaiul cald, pe care îl vei bea în zilele de iarnă, sigur vor avea alt gust dacă sunt savurate din asemenea căni deosebite!

Decorațiuni de brad sub formă de îngerăși

Decorațiuni de brad sub formă de îngerăși - doamne cât de drăguțe suuunt! Tot de la Andreea de la Creative Box JFY

Decorațiuni pisicești 

Decorațiuni pisicești numai bune de pus în brad pentru toți iubitorii de animăluțe și în special de pisicuțe de la Ana Crafts. Se găsesc și aici pe site. 

 

Fuste învârticioase și frumoase

Fuste învârticioase și frumoase de la Maria de la Bulina Studio. Fustele se realizează la comandă și se pot realiza și seturi mamă - fiică.

 

 

Voucher masaj

Dacă ești din Brașov și vrei să oferi un cadou relaxant, Raluca de la Leoralu Masaj Brașov are vouchere disponibile numai bune pentru un răsfăț.

Vouchere cadou pentru sesiuni de plutire 

Vouchere cadou pentru sesiuni de plutire în apă bogată în magneziu și sulf (sare Epsom) și masaj se găsesc și la Melinda de la Awaken Kokoro Brașov. Am testat și eu aceste sesiuni de plutire și este ceva de vis... La propriu. 

Sesiune foto

Tot în Brașov, îți poți răsfața oamenii dragi cu o sesiune foto în studiul Saphire Photography by Andreea Mihai. Un decor de vis, crăciunistic, plin de luminițe și cadouri.

Sper că ți-au plăcut tare mult aceste idei deosebite de cadouri.

Ține minte: ori de câte ori alegi să cumperi local, contribui la realizarea unui vis, iar creatorii români pe care i-ai cunoscut în acest articol sunt atenți la detalii și au grijă și respect pentru fiecare client.

Spor la cumpărături!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.