Lansarea colecției Celestial Fairy de la TUDDAV Coffee Shop

Lansarea colecției Celestial Fairy la București

Lansarea colecției Celestial Fairy la București

Am inima plină de recunoștință și bucurie pentru că la evenimentul de lansare al colecției Celestial Fairy au venit atât de multe femei deosebite.

Lansarea colecției Celestial Fairy de la TUDDAV Coffee Shop

Transmit sincere mulțumiri către fiecare dintre voi, cele peste 50 de femei frumoase și strălucitoare care ați participat la lansarea magnificei colecții Celestial Fairy, desfășurată la Tuddav Coffee Shop, în București, pe data de 23 martie 2024.


Această zi a fost una plină de magie și strălucire, iar voi ați fost sufletul evenimentului, aducând cu voi un zâmbet și o energie contagioasă.

Prin participarea voastră, la lansarea colecției Celestial Fairy la Bucureștiați ați împărtășit cu mine bucuria și emoția de a descoperi și a îmbrățișa frumusețea și eleganța din colecția Celestial Fairy.

 

Lansarea colecției Celestial Fairy de la TUDDAV Coffee Shop

Este un privilegiu că a fost alături de noi o personalitate atât de remarcabilă precum Antoneta Galeș (Tony Mott), care aduce pasiune și extaz în viețile altora prin cărțile sale captivante, dar și prin înțelepciunea și energia pe care o transmite în discuțiile despre fericire și în lucrările sale de coaching.

 

Tony Mott Antoneta Gales



În timpul discuției despre fericire, Tony a reușit să ne provoace să reflectăm asupra propriei noastre căutări a fericirii și să găsim modalități de a aduce mai multă bucurie și sens în viața noastră de zi cu zi.

Cu o abordare sinceră și empatică, a împărtășit cu noi instrumente și perspective valoroase care ne vor ghida în călătoria noastră spre starea de bine și împlinire personală.

Lansarea colecției Celestial Fairy de la TUDDAV Coffee Shop


Doresc să transmit o recunoștință specială și călduroasă și sponsorilor Celestia Handmade, care au contribuit la această seară remarcabilă.

Mulțumesc Momirov Cosmetics pentru produsele de îngrijire personală cu aur de 24k.

Momirov Cosmetics

 

Mulțumesc Sunday Bites pentru gustările sănătoase din arahide.

Sunday Bites

Tony Mott a oferit cadou Caietul Fericirii și neFericirea cea de toate zilele.

Caietul Fericirii
Caietul Fericirii Tony Mott Antoneta Gales

 

De la Editura Tritonic am avut seriile de romane polițiste scrise de Tony Mott: Julieta, Gigi Alexa și romanul Doi.

Tony Mott Antoneta Gales
Tony Mott Antoneta Gales

 

Tony Mott Antoneta Gales

O selecție de ceaiuri aromatice de la Cadouri cu Gust bu Ritmo.

Cadouri cu gust by ritmo

 


Mulțumim Tuddav Coffee Shop pentru că ne-ați deschis porțile și ne-ați primit cu căldură în spațiul vostru fermecător. Atmosfera relaxată și plină de bunătate a localului vostru a contribuit în mod esențial la succesul acestei lansări de colecție.

Tuddav Coffee Shop

 

Alte premii au fost oferite și de prietenele mele:

Pauletta Fashion paula iordache
Cristina Bucur Consultant de Imagine
  • De la Cristina Bucur - o sesiune de analiza a formei corpului (în urma acestei sesiuni câștigătoarea va ști cum să își aleagă ținutele în funcție de forma corpului)
Cristina Bucur Consultant de Imagine


De asemenea,vreau să îi transmit mulțumiri și prietenei mele, Makeup Swan by Aly, pentru că am primit susținere și sprijin de la ea la ambele evenimente organizate până acum.

Makeup Swan by Aly

 

De asemenea, m-am bucur tare mult când Silvia de la Visual Emotionss a acceptat provocarea să fie alături de noi la eveniment, în calitate de fotograf.

Lansarea colecției Celestial Fairy la tuddav coffee shop

Cu fiecare bijuterie strălucitoare din colecția Celestial Fairy, fiecare dintre voi aduceți un strop de magie și eleganță în lumea voastră. Sper că această zi v-a inspirat și v-a adus bucurie, iar călătoria alături de mine va continua să fie una plină de surprize și frumusețe.

Vă mulțumesc încă o dată, din suflet, pentru fiecare moment petrecut împreună, pentru fiecare zâmbet și pentru fiecare poveste împărtășită. Ne revedem curând și să continuăm să creăm amintiri minunate împreună.

 

Lansarea colecției Celestial Fairy la tuddav coffee shopLansarea colecției Celestial Fairy la tuddav coffee shop
Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.