Prima lansare de colecție de cercei - Star Dust

Prima lansare de colecție de cercei - Star Dust

Lansare colecție la TUDDAV Coffee Shop

Prima lansare de colecție de cercei, Star Dust, a fost loc la Tuddav Coffee Shop, pe data de 10 Decembrie 2023.

Împreună cu Aly de la Make-up Swan By Aly și Dana de la Tuddav am planificat cel mai frumos și deosebit eveniment pentru clientele Celestia Handmade.

 

lansare colectie bijuterii bucuresti

 

Cum a fost la eveniment?

Mi-am dorit ca acest eveniment să fie unul în care să mă pot bucura de o conversație autentică cu fiecare clientă în parte, să putem savura o cafea de specialitate și, în sfârșit, să ne putem îmbrățișa.

Eu realizez bijuterii cu praf de stele de 2 ani și este prima dată când organizez la București un astfel de eveniment și cu multe emoții m-am întâlnit cu clientele mele minunate.

Clientele au avut ocazia să fie primele care cumpără bijuterii la această lansare de bijuterii din cea mai nouă colecție Star Dust.

 

bijuterii handmade, strălucitoare, deosebite

Pe lângă faptul că ele au avut ocazia să ne cunoaștem și să fie primele care cumpără bijuterii din noua colecție, am organizat și o tombolă cu multe premii.

Lista premiilor și a câștigătoarelor

Mi-am dorit ca fiecare participantă să se simtă chiar ca o zeiță. Așadar, am creat o coroniță de zeiță care a fost un props foarte fain de făcut fotografii.

 

bijuterii handmade, bijuterii deosebite

 

Mi-a plăcut foarte mult că a fost prezente peste 40 de invitate (lucru la care nu mă așteptam) și când am văzut cum intră fetele pe ușă, purtând cercei din colecții anterioare, pur și simplu aproape că mi-a venit să plâng.

Mă simt tare onorată să am cliente atât de minunate și să își dorească să vină la astfel de evenimente.

bijuterii handmade, lansare colectie bijuterii

Pe parcursul serii, ne-am răsfățat cu prăjituri deosebite și mult apreciate de la Alexandra de la HomeMade Bakery din Popești Leordeni și bineînțeles cu băuturi de specialitate pe bază de cafea de la Tuddav.

prajituri popesti leordeni

tuddav coffee shop

 Ce spun clientele?

În concluzie, eu m-am simțit super bine, am o senzație de plutire pe norișori timp de câteva zile și iată ce au zis și câteva dintre participante.

Îmi doresc să organizez cât mai des astfel de evenimente ca să mă întâlnesc cu zeițele mele frumoase.

feedback lansare colectie bijuterii feedback lansare colectie bijuterii

 

feedback lansare colectie bijuterii

Scrie-mi în comentarii la acest blog dacă vrei și tu să participi la următorul eveniment, care cred că va fi în februarie 2024, tot la București.

 

Înapoi la blog

2 comentarii

Felicitări! Mă bucur așa de mult să citesc despre ce impact minunat a avut evenimentul! Sper să ajung și eu o dată! Îmbrățișări!

Andrada

Felicitari, draga Irina! 💖🌠🌌

Violeta

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.