Termeni și condiții

Conținutul acestui site are caracter comercial și informativ. 

 
Echipa Celestia Handmade  iti permite sa vizualizezi si sa accesezi diferite materiale si informatii postate pe acest site numai pentru uzul personal. Este interzisa folosirea materialelor si informatiilor in scopuri comerciale, pe alte website-uri, fara acordul prealabil Celestia Handmade. Nerespectarea termenilor si conditiilor de utilizare duce la anularea dreptului de utilizare a site-ului www.celestiahandmade.ro si aplicarea prevederilor legale in astfel de situatii.  
 
Continutul informativ al site-ului Celestia Handmade 
 
Echipa Celestia Handmade  poate modifica oricand, fara obligativitatea unei informari prealabile, continutul site-ului, descrierea sau imaginile produselor, modalitatea de lucru cu Clientii. Toate informatiile de pe site, imaginile si descrierile produselor au caracter strict informativ. Ele pot diferi totusi intr-o masura mai mare sau mai mica fata de produsul fizic, pot fi incomplete sau inexacte, sau pot sa nu satisfaca nevoile si cerintele tale, cazuri pentru care echipa Celestia Handmade nu este raspunzatoare. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu confirmam informatiile pe care le veti gasi in acele site-uri.   
 
Obligatia de inregistare si furnizare de informatii corecte la inregistrare 
 
Daca esti un vizitator al acestui site, poti naviga fara a fi necesara inregistrarea si autentificarea ta. 
Daca utilizezi site-ul in scopul cumpararii de produse, este necesar sa iti creezi unui cont si sa furnizezi anumite informatii, asa cum sunt specificate in pagina de inregistrare ca utilizator. Acestea permit procesarea si expedierea comenzii. In situatia in care consideram ca nu ai respectat aceasta obligatie, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul la utilizarea serviciilor acestui site, pe o perioada determinata sau nedeterminata, fara o instiintare prealabila.
 
Statutul de membru Celestia Handmade 
 
Odata cu inregistrarea pe site-ul nostru si creearea unui cont personal, obtii statutul de membru care iti permite sa comanzi, sa beneficiezi de promotii / oferte speciale / cupoane de discount. Te poti loga oricand in contul tau prin completarea adresei de email si a parolei. Pastrarea confidentialitatii parolei revine fiecarui utilizator in parte. 
 
Blocare cont membru Celestia Handmade
 
Echipa Celestia Handmade  isi rezerva drepturile de: 
 
 - a bloca contul unui utilizator (membru) si de a nu mai permite plasarea de comenzi de catre acesta, in conditiile in care a avut o comanda confirmata si neridicata / returnata de catre curier, sau
 - de a cere plata in avans a bunurilor comandate de un utilizator, in conditiile in care a avut o comanda confirmata si neridicata / returnata de catre curier 
 
Confidentialitate 
 
Informatiile personale ale utilizatorilor vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site, in conformitate cu politica descrisa in pagina Politica GDPR.   
 
Politică de transport – Celestia Handmade  
 
Transportul poate fi realizat prin curier iar costurile sunt următoarele:  
  •  gratuit, în Brașov și împrejurimi (Sînpetru, Ghimbav, Săcele, Codlea, Hărman, Cristian)
  •  20* lei, prin curier cu plata în cont 
  •  30* lei, prin curier cu plata ramburs  
 

*Daca destinatia produselor este in afara ariei de acoperire a curierului si exista kilometri suplimentari, te vom contacta inainte de expediere si iti vom comunica costul complet al livrarii. 

 
Pe site-ul www.celestiahandmade.ro sunt afisate stocurile produselor sau daca executia lor se face la comanda. Pentru produsele in stoc, coletele se livreaza la curier in aceeasi zi lucratoare, in cazul in care comanda este primita pana la ora 14.30. Pentru comenzile primite intre 14.30 si 16.00 este posibila livrarea in aceeasi zi la curier, insa nu putem garanta cu certitudine acest lucru. Comenzile primite dupa ora 16.00 vor fi livrate la curier a doua zi lucratoare. In general, clientul primeste comanda in ziua urmatoare livrarii produselor la curier. Desi in majoritatea cazurilor aceasta regula este respectata, nu putem fi raspunzatori pentru intarzierile survenite la firmele de curierat in livrari (ex. in perioade foarte aglomerate, Black-Friday, etc).
 
Pentru produsele realizate la comanda, execuția lor se face în termen de 2 - 3 săptămâni în funcție de încarea pe care o avem în acel moment. În cazul în care execuția produsului va dura mai mult de 3 săptămâni te vom contacta pentru a stabili dacă data noastră de execuție corespunde cu nevoile tale. În cazul în care nu putem ajunge la o înțelegere, comanda se poate anula fară costuri suplimentare. Dacă comanda a fost deja achitată, se va restitui suma integral.
 
Ulterior predarii coletului la curier, vom actualiza numarul de AWB in comanda si ti-l vom comunica. Toate produsele sunt verificate si impachetate corespunzator inaintea expedierii de echipa Celestia Handmade; ne rezervam dreptul de a testa unele produse inaintea livrarii, pentru a efecta controlul de calitate. Orice reclamatie referitoare la lipsa unui produs comandat trebuie facuta in termen de maxim 48 de ore de la primirea coletului. Reclamatiile facute ulterior nu sunt luate in calcul. La primire, te rugam sa verifici integritatea coletului si daca exista urme de lovire sau deteriorare te rugam sa-l refuzi.
 
Plata produse 
 
Plata produselor se poate face: 
- ramburs la primirea coletului, 
- la sediul nostru in numerar,
- online cu cardul bancar prin MobilPay - Netopia (Visa / MasterCard).  
 
Daca ati ales metoda de plata "Online cu card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. 
 
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 
 
Factura fiscala va fi trimisă prin e-mail, după plasarea comenzii. 
 
Politica de retur
 
Ne trimiți un e-mail pe adresa celestiahandmade@gmail.com prin care îți exprimi intenția de a returna integral sau parțial o comandă. Ambalezi corespunzător produsele, împreună cu factura și chemi curierul să îi predai coletul. Nu uita că produsele trebuie returnate în ambalajul original, să nu fie deteriorate și să prezinte urme de utilizare! Conform legii  nr. 449/2003 și a Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014  ai la dispoziție 14 zile calendaristice, de la primirea coletului, să te răzgândești.
 
Poți trimite returul prin orice companie de curierat la adresa: Strada General Dumitrache, nr. 9, bloc 271, ap. 9, cod 500168, Brașov, județul Brașov.  Costurile de transport sunt suportate de către tine, cu excepția cazurilor în care se constată că produsul a avut un defect de fabricație. În cazul în care ai solicitat restituirea contravalorii produselor, îți vom returna banii, mai puțin taxa de transport, prin virament bancar în contul indicat de tine în cel mult 30 de zile calendaristice. 
 
În cazul în care ai optat pentru înlocuirea produselor, vom urma Politica de livrare standard Produsele realizate la comandă sau personalizate în mod clar nu pot fi returnate. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul unui produs în cazul în care acesta nu îndeplinește codițiile de retur. Toate creațiile Celestia Handmade sunt produse delicate, realizate manual în atelierul nostru. 
 
Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a nu accepta retururi pe considerente de diferențe/discrepanțe de  culoare/textură/formă între același tip de produs, întrucât acestea nu reprezintă o lipsă de conformitate sau un viciu ascuns, ci o garanție a procesului de manufacturare. 
 
Garantie comerciala - certificatul de garantie
 
Toate produsele realizate în atelierul nostru vin însoțite de certificat de garanție. Garanția este valabilă 1 an de la data executării produsului. Termenii și condițiile garanției se găsesc în documentul în sine.